ODCM Solutions

Door onze ervaring als onafhankelijke externe partner bij vele firma’s in verschillende vakgebieden hebben we een uniek inzicht verkregen in procesanalyse of zoals we het noemen ‘full circle engineering’. 

Dit is toegespitst op ondernemingen die gebruik maken van CAD software, meestal is het gebruik van CAD in die mate van ondergeschikt belang in het hele proces om tot een resultaat te komen, dat het gebruik en de efficiëntie niet gemonitord wordt.

Door die unieke kijk, door niet gebonden te zijn aan interne processen of protocollen, hebben we het voordeel om de zaken anders te benaderen wat bij ons gelijk staat aan ‘full circle engineering’.

Alle processen, acties of protocollen die het CAD gedeelte doorkruisen worden mee opgenomen in de analyse en bekeken hoe we de synergie tussen de aparte onderdelen kunnen optimaliseren voor een maximum aan rendement en met een kostenbesparende eigenschap.

Bij ODCM Solutions is er nog een apart luik, door het sneller en sneller evolueren van de verschillende markten zal men zich in de toekomst meer en meer moeten omringen met specialisten.  Wij bieden de mogelijkheid om een partnership aan te gaan met ODCM Group, hierdoor beschikt u over alle expertise van onze kernactiviteiten en beschikt u steeds op de juiste moment over de juiste tools en mensen om een opdracht tot een goed einde te brengen binnen de voorziene timing.

Kantoor

ODCM Group

Albert I Laan 52

3582 Koersel

BE 0845 318 178

Email: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.