ODCM Data

Beschikt u over data in eender welke vorm dan kunnen we volledig op maat dit digitaliseren i.f.v. uw specifieke noden.  Doordat oudere informatie eerder beschikbaar is in analoge vorm is dit eerder een werk waarmee een professional zich niet hoeft mee bezig te houden.

Enerzijds gaande van het louter digitaliseren van data tot het opleveren in het gewenste formaat, anderzijds de bewerking van die data, welke info wil je uit de info halen, op welke manier wil je deze visualiseren.  Dit alles wordt vastgelegd tijdens een overlegmoment om zo de strategie te bepalen.

Door onze specialisatie in CAD kunnen we ook de beschikbare data, digitaliseren en door een bepaalde opbouw te exporteren, eenvoudig koppelen aan CAD plannen voor de opmaak van nieuwe CAD plannen.

Maar ook hardcopy’s (zelfs op kalk) of bestaande afdrukken digitaliseren we graag voor je, ofwel worden ze ingescand zodat ze gearchiveerd kunnen worden om de tand des tijds te doorstaan of om als onderlegger voor nieuwe plannen te dienen.  Ofwel vectoriseren we de plannen voor je zodat er opnieuw mee verder gewerkt kan worden.

Kantoor

ODCM Group

Albert I Laan 52

3582 Koersel

BE 0845 318 178

Email: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.