ODCM BIM

Voor al uw projecten m.b.t. ruimtelijke inrichting & stedenbouw kunnen we u de grafische bestanden en/of data snel aanleveren.  Door onze expertise en vele jaren ervaring beschikken we over de know-how om snel alle kaartmateriaal te verzamelen en te visualiseren in functie van het desbetreffende project.  Verder beschikken we over uitgewerkte templates waarmee we snel aan de slag kunnen gaan en specifieke software om de grafische bestanden om te zetten in de juiste data indien deze aan de overheid moet aangeleverd worden.

Dit werkt kostenbesparend en door de juiste basis kan dit ook dienst doen voor tal van andere vergunningsdossiers zelfs tot presentatiemateriaal.

In deze snel veranderende tijden trachten we een steun te zijn voor firma's die meer en meer geconfronteerd worden met 

het hele BIM verhaal om samen een oplossing te bieden voor de vraag hiernaar of vereisten die nieuwe projecten met zich mee brengen.

We weten dat het niet evident is om technische profielen zoals deze in te vullen vandaar werd deze dienstverlening geoptimaliseerd, zodat onze gedreven tekenaars met de nodige passie, nauwkeurigheid en kennis uiteenlopende projecten ter harte kunnen nemen. 

Al dan niet op locatie of op afstand, voor korte of lange opdrachten met de mogelijkheid om piekmomenten op te vangen, als onafhankelijk bureau staat vertrouwelijkheid voorop voor onze opdrachtgevers alsook de flexibiliteit om op kort op de bal te spelen.

 

Dit voor BIM modelling zoals bouwkundige modellen en/of gebouwtechnieken (MEP), vertaling naar BIM modellen alsook de voorbereiding voor de opstart of uitwerking van BIM modellen. Gaande van (junior) BIM modelleur tot BIM coördinator. 

 

Onze BIM modelleurs staan garant voor no-nonsense communicatie, durven de vinger op de wonde leggen en werken constructief mee om tot het beste resultaat te komen.

Door de kruisbestuiving intern van de BIM afdeling wordt iedereen op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen om zo al onze opdrachtgevers of partners de ondersteuning en begeleiding te bieden die aan de verwachtingen voldoen.

 

Onze BIM coördinatoren verzorgen de overgang van een conventionele (cad) omgeving tot de meest recente en performante omgeving waarin iedereen deel kan uitmaken van het BIM verhaal en daar ook de vruchten kan van plukken als organisatie. Het delen van data zal doorheen de organisatie gebruikt kunnen worden om andere diensten zoals planning, uitvoering, budgetbeheer tot level 3 BIM aan te sturen.

Dit steeds met de noden in het achterhoofd om zo de implementatie vlot te laten verlopen en om indien nodig de hele organisatie er mee te betrekken en de voordelen te laten ervaren.

Ook opleidingen op maat kunnen voorzien worden indien er reeds één of meerdere bouwkundige tekenaars aanwezig zijn intern, onze hoofd BIM coördinator geeft ook wekelijks opleidingen waardoor hij de voeling met de praktijk behoudt en is ook zelf zijn bijkomende opleiding tot BIM manager aan het afronden.

 

Onze R&D afdeling verzorgt de opmaak van families om zo nog beter de BIM modellen aan te vullen en te visualiseren met de nodige koppelingen van parametrische instellingen tot specifieke data of materiaalpaspoort.

 

Onze missie is om added value te creëren en om mee te denken, voor al onze klanten zijn we niet zomaar de zoveelste 

externe firma maar voelen ons betrokken om zo het doel te bereiken dat de klant voor ogen heeft om zo naadloos mogelijk 

aan te sluiten bij hun noden, wij passen ons aan aan de klant en niet andersom.

We denken out of the box en zijn niet gebonden aan standaard oplossingen, wij staan altijd klaar voor de volgende uitdaging.

Kantoor

ODCM Group

Albert I Laan 52

3582 Koersel

BE 0845 318 178

Email: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.